



GUJARAT NATIONAL LAW UNIVERSITY, GANDHINAGAR

Under GUVNL - GNLU Research Fellowship on 'Energy Law and Policy'

Organizes

CERTIFICATE COURSE ON ENERGY LAW

23rd February - 25th February, 2019

TENTATIVE SCHEDULE 23 rd February, 2019				
TIME SLOT	DURATION	SESSIONS SCHEDULED		
2.00 PM to 2.30 PM		Inaugural Session		
2.30 PM to 4.00 PM	1.30 Hour	Introduction to Energy Sector Part – I		
4.00 PM to 4.15 PM	15 Minutes	Break		
4.15 PM to 5.45 PM	1.30 Hour	Introduction to Energy Sector Part – II		
5.45 PM to 6.00 PM	15 Minutes	Break		
6.00 PM to 7.30 PM	1.30 Hour	Introduction to Energy Sector Part –III		

24th February, 2019

TIME SLOT	DURATION	SESSIONS SCHEDULED
2.00 PM to 3.30 PM	1.30 Hour	Principles of Energy Law Part - I
3.30 PM to 3.45 PM	15 Minutes	Break
3.45 PM to 5.00 PM	1.15 Hour	Principles of Energy Law Part - II
5.00 PM to 5.15 PM	15 Minutes	Break
5.15 PM to 6.45 PM	1.30 Hour	Principles of Energy Law Part - III

25th February, 2019

TIME SLOT	DURATION	SESSIONS SCHEDULED
2.00 PM to 3.30 PM	1.30 Hour	Energy Legislation Part - I
3.30 PM to 3.45 PM	15 Minutes	Break
3.45 PM to 5.00 PM	1.15 Hour	Energy Legislation Part - II
5.00 PM to 5.15 PM	15 Minutes	Break
5.15 PM to 6.15 PM	1.00 Hour	Energy Legislation Part - III
6.15 PM to 7.00 PM	45 Minutes	Test
7.00 PM		Valedictory Session and Certificate
		Distribution